Over ons

Vanaf 1995 service in installatietechniek

Koster Installatietechniek is in Muntendam in 1995 opgericht door Eddy en Ans Koster. Door de groei die we meemaakten verhuisden we in 2002 naar een nieuw bedrijfspand in Veendam, waar we nu nog steeds gevestigd zijn. We hebben nu meer ruimte voor onder andere werkvoorbereiding en opslag. Wij werken binnen een cirkel van ongeveer 30 km rond onze vestigingsplaats Veendam en werken voor particulieren en bedrijven.

Service en kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. We verzorgen traditioneel loodgieterswerk, zoals gas-, waterleiding, riolering en het sanitair, maar ook de duurzame producten, zoals warmtepomp, zonnepanelen en zonneboilers.

Van koper naar klant, van klant naar relatie

Onze filosofie is dat de eerste kennismaking met u als klant ervoor zorgt dat we een lange termijn relatie aangaan. Dat is ons doel!

  1. u koopt voor het eerst een product/installatie bij ons.
  2. omdat wij service verlenen en kwaliteit leveren, wordt u klant bij ons.
  3. bij herhaling laten wij zien dat u tevreden over ons bent en u wordt een relatie voor lange tijd.

Vakmanschap

Koster installatietechniek is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en steekt veel tijd in het vergroten van de eigen vakkennis. Medewerkers worden voortdurend bijgeschoold, want stilstand is achteruitgang in de installatietechniek.

Vragen?

Heeft u vragen over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op.