Verwarming

Cv-ketel vervangen

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Een nieuwe cv-ketel is zuiniger en de kans op een storing is uiterst klein. Is uw huis redelijk geïsoleerd, dan kunt u een hybride warmtepomp overwegen. Bij hybride warmtepompsystemen blijft de cv-ketel een rol spelen. Het grootste deel van het jaar verwarmt de warmtepomp de woning. Alleen op koude dagen schakelt de cv-ketel in. Lage temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming en convectoren is essentieel bij dit type verwarming. De cv-ketel verzorgt ook het warm tapwater.

Lage temperatuurverwarming

Lage temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming en convectoren zijn energiezuinig en essentieel bij duurzame installaties zoals warmtepompen. Ook bij de cv-ketel is lage temperatuurverwarming energiezuinig en een eerste stap naar het verduurzamen van de woning. Wij leggen alle typen lage temperatuurverwarmingssystemen aan.

Radiatoren

Zijn uw radiatoren aan vervanging toe, of wilt u een mooie handdoekradiator, dan kunnen we dit voor u verzorgen. In de showroom van onze leverancier kunt u uw radiatoren uitzoeken.

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over verwarming, of is uw cv-ketel aan vervanging toe, neem dan contact met ons op.

Diensten verwarming