Duurzaam

Duurzame installaties

Het verduurzamen van onze woningen en vastgoed staat hoog op de agenda van de politiek. Wij volgen de duurzame ontwikkelingen op de voet en gebruiken de laatste technologie├źn in de installaties die wij aanleggen.

Morfologisch onderzoek

Voordat we duurzame installaties in uw woning of vastgoed plaatsen, doen we een morfologisch onderzoek. Het doel van een morfologisch onderzoek is het in kaart brengen van alle mogelijke oplossingen van een complex probleem. In dit geval het verduurzamen van de woning. We brengen de stappen en volgorde in kaart die genomen moeten worden om het huis of vastgoed te verduurzamen.

  • Isolatie: is de woning of het vastgoed voldoende ge├»soleerd? Zo nee, welke stappen moeten er worden ondernomen om dit goed te krijgen?
  • Ventilatie: hoe is de ventilatie in de woning of het bedrijf. En moeten op dit gebied stappen worden ondernomen?
  • Bewonersgedrag: hoe gaan de bewoners zich gedragen? Zetten ze de thermostaat laag, als ze er niet zijn? Wordt de verlichting uitgedaan, als er niemand in een ruimte is? Etc.
  • Afgiftesysteem: we brengen het warmte warmteafgiftesysteem in kaart en onderzoeken of aanpassingen noodzakelijk zijn.
  • Opwekker: we brengen de huidige warmtevoorziening en elektriciteitsopwekking in kaart en onderzoeken of er aanpassingen nodig zijn.

Hieronder meer informatie over de duurzame producten: