Abonnementen

Onderhoudsabonnement cv-ketel

In samenwerking met Abel&co bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s aan. U kunt kiezen uit een eenvoudig pakket, een pakket met meer service of u kunt kiezen voor het uitgebreide pakket, waarbij zelfs de materiaalkosten vergoed worden. U kunt hier uw onderhoudsabonnement online afsluiten.

  • Abel&co Onderhoud
    Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen.
  • Abel&co Service Plus
    Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening. Voor dit abonnement geldt dat de toestellen niet ouder mogen zijn dan 12 jaar.
  • Abel&co All-in
    Via het abonnement 'Abel&co All-in' bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor onze rekening. U kunt een 'Abel&co All-in' abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Voor dit abonnement geldt dat het toestel niet ouder mag zijn dan 12 jaar.

Storingsdienst

Al onze klanten met een onderhoudsabonnement, kunnen gebruik maken van onze storingsservice. Wij staan, bij urgente storingen, 24/7 voor u klaar. Wij vragen u om niet dringende storingen tijdens kantooruren te melden.

Abonnement afsluiten?

Wilt u een abonnement afsluiten voor uw cv-ketel, vul dan dit formulier in.